VML Nyhedsforum

Fuld Version: Tvang og Tortur
Du ser i øjeblikket en skrabet udgave af vores indhold. Se den fulde version med ordentlig formatering.
Men hvordan redder i "Vandrer mod Lyset" ud af suppedasen angående tvang? For ifølge makværket, så er det af mørkets kraft, men samtidig skriver Iben Holdt, at Gud selv er kæledyr for folk i mellemkrigstid i de himmelske vanilie-is, og "kæledyr" er betegnelse for lydige borgere i diktatur.

Kode:
Sidder og glor som kærlige kæledyr for at regne dig ud -> "når sådan virker du, det er mine livsknapper .."; f.eks. en gal køter, der er syg -> "du er vagthund så"; og dem er der mange af, de blir ansat af præsidenter, ministre og fis i kadetten forneden såvel som foroven; indbilder pligt og den slags fis i kadetten såvel forneden som foroven i minister-regi og orbiter-pligt ..

Skudhuller - flugt - adlyde i nød ... tvang i minister-regi og den slags orbiter-pligt, nej hør nu! Fis i kadetten forneden såvel som foroven i minister-regi og blødkogte æg i minister-regi forneden såvel som foroven ..

De er syge sådan! Vi bestemmer nu! forneden såvel som foroven i minister-regi! forneden såvel som foroven blødkogte æg i hjernen.